keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

PÄÄTTÄRI VIIKONLOPUN KOTA HERKUT



Kavereiden peruskoulun päättymisen kunniaksi päätettiin kodalla juhliessa laittaa tarjolle perinteisen Hiillos-makkaran lisäksi hieman tasokkaampaa Gourmee ruokaa. Ruokaan onkin helppo satsata kun perille pääsee mopolla eikä tavaroita tarvitse kantaa.

Raaka-aineiksi valikoituivat ruisleipä, perunasalaatti ja Kala-Kallen löylylohi säilyke. Tykötarpeet vain leivän päälle ja leipä ritilälle paistumaan. Yksinkertaista, helppoa ja ennenkaikkea maukasta.

Aamiaisena puolestaan tarjoiltiin mökin puukamiinalla paistettuja lättyjä, jotka tehtiin Sunnuntain valmiista ohukaisjauheesta valmistetusta taikinasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti