maanantai 11. heinäkuuta 2011

KESÄLEIRILTÄ LIEVENNYSTÄ VAELLUSKUUMEESEENAlun alkaen blogin perustaminen lähti liikkeelle lapinvaelluksen suunnitelusta ja tarkoituksena oli kertoilla täällä vaellukselle valmistautumisesta ja vaelluksen jälkeen laittaa myös vaelluskertomusta. Kuten yleensäkkin kaikki ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan vaan vaellukselle osallistumisesta kiinnostuneiden lähtöön tuli jos jonkin näköistä estettä kunnes innokkaimpienkin osalta kesätyöt sotkivat suunnitelmat. Blogille on kumminkin löytynyt uutta käyttöä retkeilystä ja partiosta sekä yleisestä kohelluksestani kertovien kirjoituksieni myötä ja jatkoa on tulossa. Syksyn puolelle olisi suunnitteilla ainakin jonkin näköistä melontaretkeä ja pienempi muotoisia vaelluksia Pohjanmaan alueella sijaitsevissa retkikohteissa sekä erinäisiä illanviettoja kaveriporukalla lähimaastoissa.

Haikin ruokarasti kokeiluja
Lievitystä vaelluksen peruuntumisesta aiheutuneisiin tuskiin antaa myös keskiviikkona alkava HNV:n ja LEK:n yhteinen partioleiri TiiPii Kannuksen Hietajärvellä. Itse lähden jo tänään muutaman muun samoajajohtajan kanssa paikanpäälle virittäytymään leiritunnelmaan sekä valmistelemaan leirialuetta. Pienimuotoisen (n.35 leiriläistä + johtajat) leirin nimestäkin ilmenenevästä teemasta johtuen leirillä tullaan valmistamaan mm. inkkaripäähineitä sekä jousipyssyjä ja saapuupa leirialueelle pystytettyyn tiipiihin tarinoimaan ihan ihka oikea intiaanikin. ;)

Luonnollisena osana kesäleireihin kuuluu tietysti myös uiminen jota tullaan tälläkertaa harrastamaan jopa uimataitomerkin edellyttämä määrä. Vanhimmat leiriläiset (seikkailijat ja tarpojat) pääsevät myös yön yli kestävälle minivaellukselle Haikille jonka suunnittelusta ja järjestelyistä apulaisineni vastaan. Saa nähä mitä siitäkin episodista tulee. Jälleen on edessä yksi työntäyteinen mutta ikimuisteoinenkin leiriviikko. Leiritunnelmia pääsette varmasti katsomaan ja lukemaan lisää palattuani leiriltä takaisin sivistyksen pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti